Informace a novinky o fóru

Informační a technická sekce > Admin info

Informace a novinky o fóru

(1/4) > >>

TomG:
Seznam uživatelů
Možná jste si všimli, že na fóru je často dost hostů. Podle IP adres se často jedná o spidery/boty některých vyhledávacích serverů. Kteří už z principu nastavení práv nevidí víc, než nepřihlášený uživatel
Po vzájmené spolupráci s Administrátorem serveru http://www.kostky.org se pokusím rozjet na fóru podobnou úpravu, jako používají zde na rozlišení registrovaných uživatelů, spiderů/botů a skutečných hostů.

Počítání příspěvků
Na upozornění bylo zapnuto, aby se do nadřízených sekcí počítaly počty příspěvků v podřízených.

Přesouvání dat z fóra CzO
Postupně probíhá přesouvání dat z WH40k sekce na fóru CzO, takže pokud tu najednou přibyde hromada příspěvků, kde komunikuje víc lidí, ačkoliv nebyli online. Tak se jedná o práve tohle a ty zprávy skutečně napsali, jen dříve a trochu jinde.

TomG:
Odstranění vnořených témat při citaci
Pokud při odpovědi použijete citaci, kde dotyčný již někoho citoval, tak bude předchozí citace odstraněna, aby nevznikaly řetězy citací z citace.

Sbalování hlavních kategorií
U všech kategorií kromě "Informační a technická sekce" bylo povoleno sbalení. Tedy pokud nechcete na hlavní stránce fóra vidět obsah některých kategorií, tak je možné je šipkou před názvem kategorie sbalit.

Změna struktury fóra
Proběhla menší úprava hlavních kategorií. Počítám, že nebude finální a ještě časem podle potřeby se upraví co bude třeba.

TomG:
Raději na to extra upozorním.

Pravidla fóra
Byly sepsány a dnes vyvěšeny pravidla pro používání tohoto fóra. Myslím si, že nejsou zas tak hrozné a pokud se člověk chová v rámci pravidel slušného chování, tak nebude mít problém.
Tato pravidla nahradila i anglický psaný text, který nový uživatel potvrzuje, že s ním souhlasí a je pro něj tedy závazný.
Všichni současní uživatelé mají možnost, pokud nesouhlasí s těmito pravidly, požádat o zrušení registrace.
Pravidla jsou zde: http://www.thereisonlywar.cz/forum/index.php?topic=172.0
Pokud jsou dotazy a nejasnosti ohledně pravidel, tak se ptejte v FAQ sekci. Není to určeno k flame o tom, jak jsou admini a moderátoři pitomci, že tomu nerozumí atd.

Děkuji za pozornost.

TomG:
Proběhla změna umístění některých kategorií, aby byly víc logicky rozmístěné. Tento typ změn by na fóru neměl být často.




TomG:
Úprava struktury fóra
Jak jsem pročetl Gwinnův názor na fórum a následně prošel některá zahraniční fóra s tématikou WH40k, tak dojde v postupně ke sloučení následujících kategorií.
Armády (původně Figurky a Armády)
Galerie fotek figurek, techniky a diorámata, ale můžou být i kresby, malby atd.
Pravidla hry, kodex atd.

Zde to bude rozdělené podle armád, takže bude možné diskutovat konkrétní věci k dané armádě, čí obecně o úrověň výš. Probírat pravidla, armylisty, do galerie dávat věci co vás skutečně zaujaly ať vlastní nebo cizí s uvedením zdroje.

Uznávám, že teď je to zbytečně rozházené víc než je třeba a snaha je, vymyslet tu strukturu fóra a pro něj pravidla, aby to bylo logické a přehledné na používání.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi